kolmapäev, 27. aprill 2011

Kehva

See, et ühel tennisistil (loe: Vera Zvonareva) võib olla selline treener, on mu meelest suhteliselt huumoririkas fakt. Kohe põnev tema matše vaadata. Mitte et too tüüp kuidagi minu maitse oleks, lihtsalt kuuldes sõna "treener" tuleb reeglina midagi teistsugust ette.

Nüüd kingiti mehele kingad paraku.



Kerge ahvatlus oli siia üks teine (mitte kuigi sügaval internetiavarustes peituv) pilt panna, oleks riistvara silti kasutada saanud :D

pühapäev, 24. aprill 2011

"I'm getting married to myself...

...and this will be my wedding cake."



Või ainult mulle tundub?

reede, 22. aprill 2011

Laulu ka

Just nüüdsama avastasin, et Heather Smalli "Proud" on Londoni olümpia ametlikuks lauluks valitud. Mulle on see lugu seni peaasjalikult geitemaatikaga seostunud (võib-olla olen lihtsalt liiga palju igasuguseid sarju vaadanud). Aga ma mõtlen et hea valik mõlemal juhul. Ja siuke hea kokkusattumus.

kolmapäev, 20. aprill 2011

...

Mõni aeg tagasi võtsin rampsust suvaliselt ühe raamatu.* Nüüd reklaamitakse äkki, et selle raamatu autor (või kas tõesti lihtsalt sama nimega inimene?) kirjutab Wall Streeti žurnaalis Serbia tennisest. Suhteliselt kummaline kokkusattumus ma ütleksin. Täitsa huvitav, kuidas ta seal oma artiklis härratab ja preilitab inimesi.

*-Selle pisiasja, et tolle raamatu järjehoidja juba mõnda aega lk 121 juures seisab, jätan muidugi mainimata.

teisipäev, 19. aprill 2011

Veel loomariigist

Kas kellelegi veel meenutab see video kassi, kes parasjagu oma saba taga ajab?

esmaspäev, 18. aprill 2011

Parem varblane peos kui tuvi katusel

Kui kunagi oli küsimus selline, siis nüüd ollakse rahul ka säärase variandiga. Britid aga lähenevad asjale veelgi loomingulisemalt.

(Tundub et tennisehooaja siin kanalis võib nüüd jällegi avatuks lugeda, kuivõrd mingid lambivideod siia ilmuvad.)

Saagu sellesama avatusega seoses siia ka üks meenutus eelmise hooaja lõpust (taaskord, kui ma mingit tabelit teeks, siis see oleks vähemalt top 10 hulgas).

Kui sulle ässad (mitte ainult inimesed, vaid ka need teised) meeldivad, siis vaata siia (üks päris impressiivne geim).

pühapäev, 17. aprill 2011

Monte Carlost

Kuigi mul teda õige vähe vaadata õnnestus, on see siiski üks õige vahva turniir. Näiteks säärastel põhjustel:
  • kaunis peaväljak (muidugi ei väsi ma ka kordamast, et saviväljaku värv just ongi see maailma kõige ilusam värv) koos juba väga kevadise ilma ning mõnusa publikuga, kes mõlemat mängijat toetas



  • huvitav järjepidevus: viimasest 15 turniirist 14 on võitnud mõne latiinomaa esindaja
  • uhke järjepidevus: Rafa on võitnud viimased 7 aastat ja tol turniiril üldse kaotanud 1 mängu (aasta siis oli 2003 ja noormees 16-aastane)
  • kaunis võidupärg:



  • minu parim ennustusmängu koht senisest kolmest
  • Hispaania hümni mängiti - kui ma lemmikhümnide tabelit teeks, siis see oleks vähemalt esimese 5 hulgas.
Next up: Barcelona

reede, 8. aprill 2011

Tõhus rukkilill

"Malevas" on selline koht, kus sakslane astub (enne lahingu algust) rukkilillele jalaga peale, mispeale muidu niisama vahtinud eestlased hirmsasti vihastavad ja kohe vaenlast ründama asuvad. Eks praegu ole samamoodi: muidu rahulikud inimesed tõusevad tagajalgadele, kui keegi tuleb kiskuma midagi, mille üle nemad siiralt uhked on. Ma mõtlen, et see pole halb, las tõusevad. Iseasi kui palju vinti tuleks keerata, nii et üle ei keeraks.

neljapäev, 7. aprill 2011

Hmm

Praegu oli esimene kord, mida mina oma elus mäletan, kui ETV-s polnud tavalisel päeval tavapäraseid spordiuudiseid. Nagu niimoodi, et tuleb see algusmuusika ja siis Helar/Anu/Lambitu/Kristjan ütleb kas "Tere õhtust!" või "Tere õhtust, head vaatajad!" ja hakkab uudist lugema. Ainult siis on uudised mõnikord ära jäänud, kui on mingi tähtis muu saade, spordiülekanne vms. Huvitav, kas see ärajätmine oli mingi sporditoimetuse statement või lihtsalt Meelis & Monika rääkisid neil põhiuudise ära ja polnud mõtet teha eraldi.

Põikpea

Kui Veerpalu ütleb, et tema pole teadlikult tarvitanud, siis nii ongi.

Sellesse teemasse, millega (norra) netikommijad hetkel tegelevad, ei hakka parem laskumagi, läheks lahmimiseks.

kolmapäev, 6. aprill 2011

Nupuke

Laskesuusatamise segateatesõit võeti olümpiaalade hulka. Jee.

esmaspäev, 4. aprill 2011

Päeva sportlane

Marko Kristal, kes mulle Turusilla otsas vastu jalutas, dress üll. Tema on üks neist, kes kuulub nimekirja "Lahedate nimedega Eesti jalgpallurid"(teised sama seltskonna mehed on näiteks Kaimar Saag ja Konstantin Nahk).



Kui juba jalgpalli juures olla, siis ütleks, et ma pole küll viitsinud eriti vaadata, aga Eestil on päris vahvad tulemused viimasel ajal.

Milline näeb välja 24 järjestikust matši võitnud inimene?

Selline.



Selle seriaali puhul loodan, et pole viimase postitusega tegemist. :)