teisipäev, 29. juuni 2010

It's all about the little things 20-16

Ei oska kuidagi pealkirjastada seda tabelit. Öelgem, et tegemist on meeldejäävate (peamiselt) detailidega.Hoiatan juba ette ära, et mõned alad domineerivad. Hakakem siis pihta.

20. Andres Operi hääl

Ei ütle midagi halba ega head, lihtsalt mäletan esimest korda, kui seda kuulsin. Üllatav oli. Hollandikeelset näidet saab kuulata siit.

19. Kati Wilhelmi juuksed

Esimene inimene naiste laskesuusatamises, keda ammustel aegadel teadma hakkasin. Peamiselt sellepärast, et punapea paistis alati mütsi alt välja. Pilt siit.



18. Johnny Weiri kostüümid

Noormees õpib muuhulgas disaini ja kavandab oma kostüümid ise. Reeglina jagunevad inimesed tema (kostüümide) armastajateks ja vihkajateks. Esimestele meeldib tema eristumine, teised leiavad, et üks mees ei peaks selline olema. Mulle Johnny ja tema kostüümid meeldivad. Siin on pilt tema selleaastasest olümpiaülikonnast.



17. Kaia Kanepi pildid ajakirjanduses

Misasi see ometi on, et temast artiklite juurde alati mingid halval hetkel tehtud fotod pannakse. Kellelgi on miski vandenõu? Ja enne kui keegi selle peale tuleb, ma ei usu, et kõik pildid on nii halvad, et neist ongi parim tegelikult valitud ja lehte pandud. Mina jätan kõik pildid panemata.

16. Carolina Klüfti näoilmed

Nagu üks armastatud spordikommentaator alati märgib, on Klüft just oma emotsionaalse esinemisega endale palju fänne leidnud (siinkirjutaja nende hulgas). Siin paar vahvat näidet.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar