pühapäev, 8. mai 2011

Milline näeb välja 32 järjestikust matši võitnud inimene?

Täna selline.



Täitsa hull värk. Aga minul on hea meel, sest tema kohta käis muidu ikka see väljend always a bridesmaid but never a bride. Nüüd saab ikka pruut ka olla juba mitu kuud. Ja võib-olla saab veel eriti hea pruut olla, sest kui ta peaks otsustama järgmise nädala turniiri ka võita, on Rafal vesi ahjus ja teistel uus maailma esireket. See oleks omaette põnev, sest Djokovic pole 2. kohast kõrgemal kunagi käinud. Spekulatsioonid, spekulatsioonid..

Rafast rääkides..tema kasutas tänases finaalis nippe Rogeri õpikust. Djoko sihukest lööki lööma ei lähe, miks, sellest rääkis ta meile humoorikal US Openi pressikonverentsil(alates 6:52).

Ja võidutrofee. See on ikka juba kõrgem koleduse tase. (Veel hullem kui see Rogeri augustikuine imelik vaas, ma ütlen.) Minu lemmiklause pärineb inimeselt, kes kurvastas, et Rafa ei võitnud, kuna temal on teadupärast kombeks oma karikaid hammustada.. Aga see variant siin on ka päris huvitav.



Kogu see tänane lugu läks mulle ennustusmängus umbes 2000 kohta maksma, a mul suht savi. (Hm, kas see väljend saab uue tähenduse, kui kasutan teda saviturniirist rääkides?)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar