pühapäev, 26. juuni 2011

Middle Sunday

Täna on Wimbledonis middle Sunday= mänge ei toimu. Minu meelest suht mõttetu, sest pühapäev on just selline päev, kui paljud inimesed asja rohkem vaadata saaks. Aga Suurbritannia pole ka riik, kus kergesti traditsioone muudetaks, olgugi et antud juhul vihmane esimene nädal turniiri ajakava segi paisanud on ja graafikust maas ollakse. Oh well, mis ma inisen siin, räägiks parem sellest, mis on juhtunud.

1. päev

-Vanem Williamsi õde ehmatas oma järjekordse huvitava kostüümiga
-Kaia ehmatas kaotusega :(

2. päev

-Jelena Jankovic (kellega Kaia miskipärast väga tihti kohtub), kukkus 1. ringis välja
-Eelmisel aastal tenniseajaloo pikima matši (11 tundi ja 5 minutit) pidanud Mahut/Isner piirdusid sel korral 2 tunni ja 3 minutiga, Isner teist aastat järjest võidumees.

3. päev

-17-aastane Suurbritannia esindaja Laura Robson sai esimesest ringist edasi! (Mittevajaliku lisainfona olgu öeldud, et tegemist on teravmeelse säutsuja ja üldiselt üsna särava persooniga.)>

4. päev

-Suhteliselt vähetuntud Sabine Lisicki saatis hiljutise Prantsuse lahtiste võitja Na Li tagasi Hiinasse.

5. päev

-WTA 3. reket Vera Zvonareva sai laupäeva puhul kingituseks kingad.
-Seesama Laura Robson hakkas nii südilt Maria Šarapovale vastu, et isegi mina erandi tegin ja kisendavat Šarapovat mängu nägemise nimel mõnda aega talusin. Lõpuks läks kõik muidugi nii nagu ikka.
-Eelnevaltki mainitud F.Lopezi võit A. Roddicki üle. Bahahaahaa.
-Andy Murray vs Ivan Ljubicic. Njah, eks dramaatilised võidud on ehk magusamad kui tavalised ja küüsi tuleb ka mõnikord närida, peaasi et lõpuks kergendatult hingata saab. Whew.
6. päev

-Väike vihane itaallanna Schiavone(WTA 7.) pakkis reketid kokku
-nagu ka klounprantslane Monfils (ATP 8.)
-ja natuke haige Robin "Södermort" Söderling (ATP 5.).
-Viimane langes ohvriks 18-aastasele Austraalia tüübile. Huvitav, kas Bernand Tomic on kunagi kuulus nimi?

Lisana väike lugu Jo-Wilfried Tsongast (kes ka Wimbledonis veel kenasti konkurentsis püsib), kes hiljuti heategevuse nimel endal riided seljast viskas ja vahva tsitaadiga maha sai. Ühte pilti näeb siit.
My favourite part of my body is my buttocks, but I don't like my feet. On a woman, I love beautiful eyes. As for no bedroom action the night before a big match, that depends on who's in my bed! I could never choose between sex and tennis; I'd have to say both, as long as you enjoy it.
Link

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar