teisipäev, 15. detsember 2009

Õnnelik munalõhkuja


Tartu elanik võitis
online-mängus eriauhinna.

Jumalad Demeter ja Hephaistos on juba ammu seisnud populaarses suhtlusportaalis pesitseva mängu Egg Breaker seljataga. Sel nädalal aga anti advendikingitusena välja eriauhind 300 000. mängus osalejale. Õnneliku numbriga mängijaks osutus 26-aastane naisterahvas Tartust, kes saab viljakuse kaitsja Demeteri käest preemiaks 101 kuldkanade munetud muna ja Hephaistose käest 100 sepa enda valmistatud vasarat.
Egg Breaker on mäng, mis põhineb haamritega munade lõhkumisel. Kuivõrd võitjaks on päeva jooksul enim mune lõhkunu, on Hephaistose ja Demeteri preemia saajal nüüd oluliselt parem võimalus ka mõni päevavõit endale nimele kirjutada.
Auhinna saaja jäi oma kommentaarides üsna napisõnaliseks, kuid ütles siiski, et on süllekukkunud kingi pärast siiralt üllatunud ning hoiab kuldmunade Hephaistose vasaratega lõhkumise mõneks eriliseks päevaks.
Seekordne eriauhind ei jää kuuldavasti viimaseks. Enne jõule jagatakse välja veel vähemalt üks komplekt mune ja haamreid. Egg Breakeri tegijad kutsuvad kõiki haamerdamishuvilisi mängima. Mäng on lihtne ja täiesti tasuta.

Tutvu Egg Breakeriga siin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar