kolmapäev, 16. detsember 2009

Vein ja täpsus käsikäes ei käi


Spordiringkondades küsimusi tekitanud probleem lahendatud.


Spordiajakirjanikud on kõmuväljaannetega koostöös selgusele jõudnud küsimuses, mis tekitas laskesuusameeskonna järsu ebaedu pühapäevases teatevõistluses. Mäletatavasti oli meeskond kõnealuses võistluses teise vahetuse järel kõrgel viiendal kohal, kuid taandus lõpuks kaheteistkümnendaks.

Olümpose lähedal tegutsev kõmuväljaanne GG teatas täna, et pühapäeval just võistluse toimumise ajal nähti jumal Artemise taevasesse kodusse veinipudelitega sisenevat joogisõber Dionysost. Eksperdid arvavad, et Dionysos suundus Artemise juurde oma veinipoe avapeost saadud peavalu ravima.

Artemis, kes jahijumalannana juba kolm aastat ka meie laskesuusatamist toetab, tegeles sel hetkel tõenäoliselt võistluse jälgimisega. Vaadates kahe esimese vahetuse tulemusi, oli Artemise vaimset kohalolekut kahtlemata ka tunda.

Võib arvata, et Dionysos ja Artemis alustasid esimese kaasa toodud veini joomist kolmanda vahetuse rajaloleku ajal, sest sealt alates on näha tulemuse langust, mis vihjab selgelt Artemise mõtete suunavahetusele ja vähesele keskendumisele. Artemise tähelepanu aina suurema hajumise tõttu saigi tulemus selline nagu võistluse lõpus nägime.

Kumbki jumalatest pühapäevaseid sündmusi kommenteerima ei soostunud.

Siinse sporditoimetuse ajakirjanikud avaldavad kahetsust, et taevane veinijoomine potentsiaalse supertulemuse rikkus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar