reede, 9. juuli 2010

7 lõiku sellest, kuidas minust Rafa-sõber sai


1.
2000ndate algusaastad. Vaatan suhteliselt tihti spordiuudiseid (ETV omi ikka), sest noh...huvitab,(ja üldiselt on peaaegu sama tugitoolispordisõbralik periood kui praegu). Aeg-ajalt on ka tenniseuudiseid, kust mõningad nimed tuttavaks saavad. Kui kellelegi üldse tol ajal pöialt hoian, on see Ll(ja veel umbes 199 l-tähte)eyton Hewitt. Kui juhtun kuulma, et Nadal midagi võitis, on reaktsioon umbes sihuke et "ah SEE jälle, pähh!". Nõnda on selle ilma suurema infota inimeste üle otsustamisega, mõni lambist meeldib, mõni mitte.

2.
Nullindate(nagu lehes ükspäev oli, haige sõna) lõpuaastad. Kathriin vaatab vahepeal telekast tennist. Mina suurt vaadata ei viitsi, sest asjast väga aru ei saa. Mingil põhjusel jääb aga vahepeal ikka silm peale ja hakkab tunduma, et polegi midagi ülemäära rasket seal aru saada. On pall vastase poolel maas, on sinu punkt, kui väga lihtsalt öelda.

3.
Mai-juuni 2010. Enne Prantuse lahtisi ja nende ajal teeb Kaie koos elukaaslasega suurel hulgal (kohati ebaviisakusesse kalduvaid, aga mitte pahatahtlikke) nalju selle postituse peategelase kohta. Loodetavasti see väga kaugele ei mõjunud, muidu oleks vaeseke suht luksunud pidevalt.

4.
Juuni algus 2010. Prantuse lahtiste finaal. Kaie on esimest korda avalikult Rafa poolt (kasvõi sellepärast, et tolle teise tüübi poolt oli põhjust mitte olla).

5.
Veelkord mai lõpp-juuni algus 2010. Kaie satub imelisse kohta nimega Youtube ja ilma suuremat kaevamistööd tegemata leiab hunniku huvitavaid videoid, mille põhjal järeldab, et väljakul tihti vihasena tunduv persoon on tegelikult üsna tagasihoidlik, humoorikas ja siiras. Hinnatavad omadused kõik, ma ütleksin.

6.
Juuni teine pool 2010. Wimbledon. Kirjutaja vaatab mitmeid Nadali matše ja mõtleb, et ohsakurivaim milline mängustiil(milline agressiivsus, milline võimlemine & võitlemine, millised ilusad punktid). Siis vaatab veel natuke mänge ja poolfinaali ajal hakkab tema vastasest lausa kahju, sest viimane mängib tõesti vägaväga hästi, aga ikka kaotab, sest teine on lihtsalt veel parem. Päris muserdav ma kujutan ette.

7.
Juuli algus 2010. Rafa võidab Wimbledonis ja Kaie tuleb lõplikult kapist välja. Nõnda et Vamos!

Pilt

2 kommentaari:

  1. Tom seletas mulle Wimbeldoni naiste finaali ajal punktisüsteemi ära ja voila! jumala lihtne mängu ju. Ja täitsa põnev oli vaadata. Hakka või tennise-sõbraks.
    T.

    VastaKustuta
  2. :) Mõned asjad on küll, millest ikka veel aru ei saa, aga see väga ei sega, küllap hakkab aru saama. On jah põnev, pallimängude värk. Individuaalsetel pallimängudel on muidugi omad võlud :P

    Ma just muide mõtlesin Wimbledoni ajal su peale, et sa oleks vabalt võinud vaatama minna vms, nii äge :)

    VastaKustuta